fbpx

Niet lekker in je vel en genoeg van die extra kilo's

Afslankbegeleiding

Klinkt dit je bekent in de oren?

Dan ben ik de juiste persoon voor jou.
Samen, niet ik, niet jij, maar samen kunnen we hierin een verschil maken.

afslankbegeleiding

Werkwijze

Ik ga je geen doos opsturen met een shake pakket. Deze kunnen deel uitmaken van je gebalanceerd dieet maar enkel en alleen als aanvulling. Dagdagelijkse voeding is de basis en je zal merken dat “diëten” ook lekker kan zijn.

Ook die soms vettige ongezonde lekkere voeding kan soms, maar niet meer dagelijks. Deze is wel van tijd tot tijd in je voedingsschema verwerkt.

Het voordeel?

Elk voedingsschema (ik spreek niet van een dieet) is gepersonaliseerd waarbij rekening gehouden wordt met hetgeen je graag en niet graag eet, het wordt ingepast in je dagelijks leven en er wordt ook gekeken dat je dagelijks geen uren in de keuken hoeft door te brengen.

Voeding is de basis en je zal merken dat “diëten” ook lekker kan zijn.

Sommige lekkere snacks uit de webshop kunnen natuurlijk vanzelfsprekend ingewerkt worden, die het wat makkelijker maken zoals de proteïne pannenkoekende chocolade of vanille puddinglekkere repenproteïne chips, kant en klare proteïne drankjes enz….  
Stel je voor …. ’s avonds achter tv met een kom chocolade pudding waarbij je je niet schuldig hoeft te voelen.  Dat is toch super! 

De begeleiding

De begeleiding die ik jou aanbied kan bij mij ter plaatse zijn (in Herent nabij Leuven, 2 km van de E314) ofwel online (Skype/Zoom/Teams).

Ter plaatse wordt er elke week/2 weken een lichaamsanalyse gemaakt (gewicht, BMI, vetmassa, vet percentage, vetvrij massa, BMR (basis stofwisseling) enz. Deze worden dan vergeleken met het vorige resultaat en in grafiek uitgezet. Daarna wordt het voedingsschema aangepast om uw doelstellingen te behalen. Voor de mannen en vrouwen die de online manier verkiezen wordt er een moment vastgelegd voor een uitgebreid gesprek met vragen en feedback.

De stelling “elk pondje gaat door het mondje” is deels correct. Er zijn situaties waarbij deze stelling niet correct is en deze worden ook aangepakt.

Kortom, een gepersonaliseerde begeleiding, voor mannen en vrouwen door een gediplomeerde afslankingsconsulent en (sport)-voedingsadviseur zal u helpen om uw doel te bereiken.

Voedingsschema-meer-dan-1500-recepten

Gratis en vrijblijvende kennismaking

Er wordt altijd gewerkt met een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.  Op deze manier wordt er gekeken als ik jou kan helpen en wat uw verwachtingen zijn. Ook komen de valkuilen aan bod. Zelf wil ik jou ook beter leren kennen, zoals, hoe ziet jou huidig voedingspatroon eruit, doe je aan beweging, heb je voldoende energie, hoe is het gesteld met je gezondheid, enz.

Geïnteresseerd?

Maak vandaag nog je afspraak!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heb jij je al ingeschreven voor de nieuwsbrief?

Schrijf je nu in een ontvang onze updates!

  • Tips en tricks
  • Nieuwe recepten
  • Aanbiedingen in de webshop
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uitschrijven kan later makkelijk.
We gaan je ook niet spammen!