fbpx

Wie ben ik?

Uw sport- & voedingsadviseur en afslankingsconsulent

Hey, ik ben Pat(je), eigenaar van Voeding & Dieet waar de nadruk ligt op de voedingsbegeleiding. Ben wel iemand die graag bezig is, ook regelmatig in de gym vertoeft, maar ook graag eens lekker eet en zeker ook kan genieten om lekker lui te niksen, kortom, genieten van het leven.

Jazeker, ik eet ook graag steak friet en moet kunnen, in elk dieet, ook in dat van jou. Je zal me nooit horen zeggen dat een dieet, ik zeg eerder een voedingsprogramma, saai hoeft te zijn.

Na mijn actief deel in wedstrijdsporten spits ik me nu toe om mijn ervaring met jou te delen. Al de valkuilen, de muren waar je tegenop kan lopen, de moeilijke momenten,… ja, deze heb ik ook meegemaakt en juist daarom geeft me dit een voordeel.

Vanuit mijn eigen ervaring (30+ jaar ervaring) en de bijkomende scholing (die nooit stopt) kan ik theorie en praktijk mooi aan elkaar koppelen.  Hiermee weet ik jou bij te staan om jouw doel te bereiken, wat deze ook mag zijn, het afslanken, spieropbouw en/of spierherstel of gewoon voor een betere gezondheid en fitter leven.

Ik help je met het vinden van een.....

Gezonde levensstijl

Ik vind het belangrijk om mij te blijven ontwikkelen en daarom heb ik ondertussen meerdere cursussen afgewerkt met telkenmale een diploma (klik hier voor een overzicht van de diploma’s) als afsluitstuk. Ik word regelmatig gevraagd om seminaries te geven zoals o.a. op Heart for Life-info sessies.

Ik geef begeleiding in mijn praktijk te Herent en kom op verzoek op locatie. Met mijn coaching wil ik je helpen om die gezonde levensstijl in te bouwen, eentje die voor jou goed vol te houden is. Dus geen gedoe met apart koken of voedingsmiddelen verbieden. Maar coaching en het aanpakken van die valkuilen. Weet wat je eet en waarom.

Blijf op de hoogte, volg mij op Insta

Heb jij je al ingeschreven voor de nieuwsbrief?

Schrijf je nu in een ontvang onze updates!

  • Tips en tricks
  • Nieuwe recepten
  • Aanbiedingen in de webshop
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uitschrijven kan later makkelijk.
We gaan je ook niet spammen!